2ο Maze Music Festival: Monophonics (USA) | The Last Drive (Gr) | The Kangoors (Gr) στο Τεχνόπολις

skip to main content

2ο Maze Music Festival: Monophonics (USA) | The Last Drive (Gr) | The Kangoors (Gr) στο Τεχνόπολις

To Maze Festival επιστρέφει και φέτος το καλοκαίρι και είναι το απόλυτο συναυλιακό γεγονός. Πιο δυνατό και θορυβώδες από ποτέ με ενα line up συγκροτημάτων, από την rock n roll, funk, soul μουσική σκηνή της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πάνω από 3 ώρες μουσικής σε ένα μουσικό φεστιβάλ με τους Monophonics, The Last Drive και The Kangoors.

MONOPHONICS(USA)
Τους γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη διασκευή τους στο πασίγνωστο Bang Bang, τους ψάξαμε μέσα από το Like Yesterday και πλέον τους αγαπήσαμε στο Foolish Love. Έρχονται για ένα πολλά υποσχόμενο live, στην καλύτερη στιγμή της εξέλιξης τους.
Psychedelic Soul, μερικές φορές ονομάζεται και Black Rock, πρόκειται για ένα υπο-είδος της Soul μουσικής, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά της Soul με Psychedelic Rock. Ήρθε στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνεχίστηκε το 1970, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Soul και Funk μουσικής σκηνής.
Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, οι Monophonics έχουν κατοχυρωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Καλιφόρνιας. Ζώντας μέσα στον πλούσιο μουσικό πολιτισμό της περιοχής, οι Monophonics έχουν υπερήφανα συνεχίσει την παράδοση της μουσικής της πατρίδας τους, που άκμασε κατά τη διάρκεια της γέννησης της ψυχεδέλειας.


THE LAST DRIVE(GR)
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 1983 και από την πρώτη (μέχρι την τελευταία) τους εμφάνιση, "δηλώνουν" την διαφορετικότητά τους και υποστηρίζουν την άποψή τους. Κινηματογραφικές μελωδίες, «νιτρογλυκερινικά» κιθαριστικά ξεσπάσματα, δυνατοί στίχοι, προσεκτικά επιλεγμένη εικονογραφία, ανεξάρτητες παραγωγές, συναυλίες που θυμίζουν διονυσιακές γιορτές και μικρά φεστιβάλ rock n roll art...
Οι Last Drive είναι γνήσιο παράγωγο της αθηναϊκής αστικής κουλτούρας, γέννημα μιας πόλης που ξέρει να καταπίνει τα παιδιά της και να κρύβει την ομορφιά της, μίας πόλης που γέννησε φως αλλά και τη σκιά του, που σήμερα θαμπώνει το οπτικό μας πεδίο και βαραίνει τις μέρες μας.

THE KANGOORS(GR)
Οι Kangoors είναι ένα νεο γκρούπ από το Ηράκλειο της Κρήτης που παίζει funk - groove μουσικές και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και Φεστιβάλ ανά την Κρήτη και την Ελλάδα με γκρούπ όπως οι Biri Biri, Kokolo Afrobeat και πολλούς άλλους. Η μουσική τους κινείται στο χώρο του funk διανθισμένη με jazz , blues και rock στοιχεια και θεωρείτε από τους fans τους ως το ''The next Big Thing'' !!

Ωρα έναρξης : 20:30

Προπώληση 12€ - Φοιτητικό/Ανέργων 9€ / Ταμείο 14€

Σημεία προπώλησης :
- Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης
- Πολυχώρος Τεχνόπολις
- Χάλαβρο Open Bar

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα τηλ.2810823813

Χορηγός επικοινωνίας Μουσικό Κανάλι 105.1

maze